Almás Kert Cider Feszt 2023

A pünkösdi hétvégén (2023. május 27-28) gyertek Etyekre, ahol 11:00 – 20:00 óra között várunk Titeket forró hangulattal és hideg Cziderrel. A BudaPrés almafái alatt, ahol a fűben ülve lehet ciderezni, beszélgetni, pizzázni, hamburgerezni, és persze kiemelt program lesz a felhőwatching.
Szombaton Szabi, a Pék, akit Olaszországban idén tavasszal a világ legjobb 50 pizzamesterének egyikévé választottak, pizzát süt nekünk, a Piknik UtczaBár pedig mindkét nap ott áll majd a grill mellett, és forgatja a hamburgerpogácsákat. A kávéról a 42 Coffee fog gondoskodni.

Megszervezzük az első cider mesterkurzusunkat is, amely bízunk benne hagyománnyá válik. Vasárnap 16:00-tól egy vezetett kóstolón a fesztivál minden cider készítője személyesen mondja el történetét és mutat be egy számára különösen fontos cidert. Erre a programra a Budaprés webshopjában tudtok belépőt vásárolni hamarosan.

Mindkét nap 15:00-tól élő zene kíséri az önfeledt ciderezést. Szombaton a Microdosemike, vasárnap a Nagy Barni x Kiss Peti Duo lép fel.

bővebb infó az esemény Facebook oldalán